+38(068)744-74-45
Магазин автозапчастин. Авторозборка МАН Л2000

Евакуатор Вінниця

Професійний евакуатор - це важливий елемент транспортної системи кожного великого міста. З тих чи інших причин автомобіль може втратити здатність самостійно рухатись, створюючи тим самим перешкоди іншим учасникам руху. Найпоширенішими причинами є дорожно-транспортні пригоди та фізичні несправності автомобіля. В такому випадку потрібно замовити евакуатор, щоб забрати автомобіль з дороги, та доставити його до місця ремонту. Великий попит на послуги евакуатора у Вінниці призвели до того, що на сьогодні на ринку чимало приватних пропозицій, які не завжди відповідають необхідним стандартам, та не мають відповідної кваліфікації.

Замовити евакуатор у Вінниці

Для виклику евакуатора потрібно знати, який тип техніки найоптимальніший в кожній конкретній ситуації. Наприклад, якщо в автомобіля заблоковані колеса, потрібен евакуатор з маніпулятором. Для транспортування мікроавтобусів чи вантажних автомобілів потрібен вантажний евакуатор. Для отримання якісних послуг за оптимальною ціною, звертайтеся в лише до перевірених перевізників.

Евакуатор Avtovins 

Якщо Вам потрібно викликати евакуатор у Вінниці, звертайтеся в компанію Avtovins. Ваша заявка буде опрацьована максимально швидко. В залежності від типу Вашого автомобіля та характеру поломки, ми направимо відповідну техніку з необхідними габаритами та функціоналом. Наші спеціалісти гарантують безпеку Вашого авто під час транспортування. Ціни на наші послуги залежать від характеру транспортування, та тривалості подачі, залишаючись при цьому доступними кожному. Більш детально ціну за виклик евакуатора Ви можете дізнатись в наших менеджерів.

Евакуатор у Вінниці недорого

Часто автовласники орієнтуються на ціну при замовленні евакуатора, ігноруючи чимало інших факторів. При цьому є ризик, що автомобіль буде пошкоджено при завантаженні чи розвантаженні, або доведеться переплатити за непотрібний функціонал техніки. Розмаїття нашого автопарку дозволяє нам направляти найоптимальнішу техніку. Тому замовляючи евакуатор Avtovins, Ви можете бути певні, що отримаєте евакуатор у Вінниці швидко та недорого. 

Щоб замовити евакуатор, зв"яжіться з нашими менеджерами, повідомте своє місце розташування, тип автомобіля та характер несправностей.